Persoonsgegevens die worden verwerkt
:

Balletschool Langedijk verwerkt je persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van de diensten en/of omdat je deze gegevens zelf hebt aangeleverd door middel van een inschrijfformulier.

 Welk soort persoonsgegeven worden verwerkt:

- Voor- en achternaam
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummers
- E-mailadressen
- In- en uitschrijvingsdatum
- De contactgegevens van ouders(s)/verzorger(s) als je kind minderjarig is.                                - Namen en achternamen voor een programmaboekje voor een voorstelling.

 Waarom de persoonsgegevens worden verwerkt en wat is het doel:

- Om je van onze nieuwsbrieven op de hoogte te houden.
- Om je te kunnen bellen, e-mailen of appen en om je te informeren of er wijzigingen van lestijden zijn of dat er een lesuitval is.
- Om jouw betaling te kunnen afhandelen/ of het uitvoeren van incasso's

 Hoe lang de persoonsgegevens worden bewaard:

De Balletschool bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Na elk jaar worden overbodige gegevens opgeschoond.

 Delen van persoonsgegevens met derden:

Je persoonsgegevens worden alleen binnen Balletschool Langedijk gebruikt. Ze worden gebruikt voor het appen/ mailen van informatie, een nieuwsbrief, een factuur, of een incasso. De administratie word gedaan door een persoon binnen de balletschool en we verstrekken nooit gegevens aan derden.

 Foto’s:

Tijdens lessen en voorstellingen worden foto’s gemaakt. Op het inschrijf formulier kunt u duidelijk aangeven of u dat wel of niet wilt. Laat het via een mail weten of deze foto’s ook gebruikt mogen worden op social media zoals facebook. U wil hier omtrent word gerespecteerd.

 Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, die te verbeteren of te verwijderen. Dat betekent dat je een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die de balletschool van jou heeft in een computerbestand naar jou, of aan iemand anders die jij aangeeft te sturen.

 Hoe persoonsgegevens worden beveiligd:

De Balletschool neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. U kunt voor info altijd mailen naar: info@balletschoolbougerdansant.info