Voorschriften balletkleding:

 

4-7 jaar              :        Lichtroze of wit pakje met sierrand of rokje.

                                   Lichtroze panty.

                                   Lichtroze balletschoentjes.

 8 jaar en ouder :        Zwart pakje met zwart rokje en zwart vestje

                                   Witte panty.

                                   Lichtroze balletschoentjes, met splitzool.

 Jongens             :       Zwarte korte broek en wit strak T-shirt.

                                   Witte sokken en zwarte balletschoentjes.

 

Wat betreft de aanschaf van balletkleding voor de jonge kinderen word u verwezen naar “Hennis en Maurits” of “ le Papillon” te Alkmaar.

Wat betreft de aanschaf van balletkleding, voor tieners en volwassenen, worden de leerlingen verwezen naar ” le Papillon.”

Wat betreft de aanschaf van balletschoentjes, is het van groot belang voor de voeten om goed schoeisel te kopen.Als school verwachten we dan ook, dat de leerlingen balletschoentjes dragen van leer of katoen, met een soepele leren splitzool. Ook deze zijn te koop bij “ le Papillon. ”

Leerlingen van 8 jaar en ouder worden verzocht om lichtroze linten aan hun schoentjes te bevestigen. Het is binnen de school niet toegestaan dat leerlingen op sokken dansen omdat dit het gevaar voor uitglijden vergroot!

Als balletschool word ook verwacht dat leerlingen die lang haar hebben deze tijdens de les in een knot dragen en kort haar dient ook netjes vast gestoken te worden! Als hier niet aan voldaan word kan de docent beslissen dat de leerling niet welkom is in de les.