Financiële info

-Aan nieuwe leerlingen wordt een eenmalige bedrag van €15,- inschrijfgeld gevraagd die na de proef les(sen) contant! Aan de leerkracht dient te worden voldaan.


-Bij aanmelding heeft elke leerling recht op een gratis proefles. Kleuters hebben recht op twee gratis proeflessen.

 


KORTING : Als u gelijk voor een heel jaar betaald krijgt u  20 euro korting.  voor peuters en kleuters is dit dus 1 maand gratis.

Volg je 3 lessen pw [spitzen selectie en klassiek ] krijg je 30 euro korting.Leerlingen welke selectieklas volgen doen deze les altijd naast de gewone les en niet apart, daarom zit er al een hoge korting op de selectieklas omdat je 2 lessen pw volgt ipv 1.

Alleen in incidentele gevallen is het mogelijk alleen selectieklas te volgen in overleg, dan geld het normale tarief [ 28,95 pm] voor de gewone lessen zonder korting.

  - Een 5 jarige leerling die in de loop van het  jaar 6 jaar word en 45 min. les heeft per week, zal gewoon het lesgeld van de kleuterlessen per termijn betalen.  Is er een 5 jarige die een heel uur les krijgt omdat deze al snel 6 jaar word, dan betaalt deze lesgeld voor 6-8 jarigen per termijn.  

                          

-Zoals U zult begrijpen, hebben ook wij financiële verplichtingen, zoals onder andere de huur van de zaal. Wij hanteren daarom bepaalde betalingsdatums, en wij verwachten dat U betaald  binnen twee weken  na de aangegeven datum. Dat kan alleen via de bank, door het over te maken op rek. nr:  NL78 RABO 0160424526  ten name van F. Schulp o.v.v.” Balletschool Langedijk. ”Vergeet a.u.b. niet om de naam van de leerling te vermelden.  


Betaaldata ‘s:

elke maand voor de 28e 

In 1 keer : 15 september 2018

In 2 keer : 15 september 2018 en 25 januari 2019.LET OP! Er kan per half jaar worden opgezegd.

Opzegdata zijn : voor 25 januari en voor 1 juli

Opzegging dient schriftelijk te gebeuren.